06 noiembrie 2012

8 minute

  

   Dacã Soarele ar exploda, nu ai ști timp de opt minute. Atât îi ia luminii să ajungă la noi. Timp de opt minute lumea ar fi luminată și caldă. (8 minute) 

  Oamenii nu sunt ca numerele, seamănă mai mult cu literele iar literele vor să devină povești. Povești care trebuie spuse.  Ne petrecem jumătate de zi dormind iar în cealaltă jumătate, uităm ce am făcut în prima. Oficial, ești "în absentia". Un om absent. Dacă lucrurile ar fi ușor de găsit, nu ar merita căutarea. Să nu mă gândesc la nimic. E un oximoron, precum acum atunci. (Eri) 

  Tabere ambele în afli te însuți tine cu este lupta înverșunată mai cea (Sacrificiu)


  Zeii au înnodat un fir roșu în jurul gleznelor noastre și l-au legat de toți oamenii cărora le vom atinge destinul. Acest fir se poate îndoi și încurca...dar nu se va rupe niciodată. (Glissando)

  Există un loc care nu are nici-un nume, nimeni nu râde, nici-un copil nu se joacă.  Nu e pe hartă, dar e acolo. (Insomnia)

  Paradisul se hrănește cu lumină de om. Nimeni nu ar dori după mine, eu sunt singura fantomă de la fereastră. (Insomnia)

  Când e rândul tău să te naști, îngerii își așază degetul peste gura ta. Îți lasă un semn pe buza de sus.  Înseamnă că ai uitat totul. (Așteptarea)

  Se spune că pe măsură ce încetezi să respiri, încetinește și timpul. Un proverb chinezesc spune: Un singur fulg poate înclina frunza unui bambus. (Așteptarea)



  Timpul este chestia aia care face ca evenimentele să nu se întâmple toate odată. (Sacrificiu)

  Înainte nu putea să ia o decizie, pentru că nu știa ce se va întâmpla. Dar acum că știe ce se va întâmpla, tot nu poate să ia o decizie. La șah se numește "pat". Când singură mutare viabilă este să nu muți. (Partida de șah)

  Când moare un om nebun, așteptările sale dispar; la fel ca speranțele unui om injust. (Ultima zi)

  E un loc în inimă care nu se va umple niciodată, un spațiu. Vom ști mai mult ca niciodată ce e acela DOR.....și vom aștepta și iarăși vom aștepta, să se umple. (Sacrificiu)

  Pe linia unu tocmai a sosit un tren cu vagoane desperecheate, unele albastre, altele verzi, plin cu iluzii, nu a coborât nimeni, nu a urcat nimeni, poate înăuntru sunt doar regrete și fantome.
Și, poate e prea târziu pentru mine, n-aș mai îndrăzni să cobor dintr-un tren cu fantome. (Întrebare)

  A ține un secret reprezintă de fapt să te joci cu focul. Dacă încerci să-l dai altcuiva, riști să rânești pe altul. Dacă nu-l dezvălui...până la urmă, te vei arde. (Semantică)

  Zugzwang. E un termen din șah. Descrie momentul în care un jucător realizează cã i se va da șah-mat.
Absența dovezii înseamnă dovada absenței. (Semantică)

  O cicatrice are un scop bun. Îți amintește că durerea pe care o cauzăm altora...rămâne în final a noastră. (Incognoscibil)

  Stelele, în împărăția lor, abia pot fi numărate, acoperă întunericul cu lumină. Veghează în noapte...Sunt fantele prin care se zărește lumina raiului...(Seducție)

  Lumini de Crăciun, ferestre anonime, case anonime de suflete anonime...(Paznicul cauzelor pierdute 3)

  Cândva s-a spus că iubirea înseamnă să-i dai cuiva puterea de a te distruge cu încrederea că nu o va face...(Patetica)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu