12 septembrie 2017

Alegeri 30-Oct-2016

   

   Așa cum Nikola, părintele lu' Frecvența și a lui Radioiu de la Clejani și-a dat cu Tesla în bobine după ce Gigi Marconi i-a șparlit invenția, la fel s-a șucărit Ursul de la Răsărit după ce prima rundă disputată aseară la Chișinău între Igor Doidoi şi Ana Aslan s-a terminat nedecis, 2 - 2, după prelungiri și loviturile de departajare sub centură, mergând braț la braț și bot în bot în turul doi, de doi bani speranță pentru UE.


   Pe cealaltă parcelă a planetei s-au dus vremurile când Hillary dormea în Casa Albă la etaj în timp ce Bill lucra cu Monica la parter tot la etaj.

   October surprise, Lebăda Neagră lovește cu emailul în creștetul cocului și ar putea răsturna cu cracii în sus rezultatul alegerilor din 8 noiembrie. La mitingul de ieri din Florida-gară, Hillary nu a mai fost însoțită de consiliera principală Guma Abudin ci de Tina Turner și regretatul David Bowie. Pe de altă parte, sâmbătă la Baihu, Judd Trump, trecut prematur la ora de iarnă, a pierdut inexplicabil semifinala de snooker cu 4-9 la Ding Junghi Hui dar i-a crescut popularitatea și a căzut la doar 1% în coada candidatei republicanilor, cum spunea blănosul Chewbacca : "Politica este o...cursă de cai troieni" sau "un recital de nevrozați pentru mulțimea de căscați"!






  Încă un blat! 4 ani conduce PSD și stă PNL, apoi 4 ani stă PNL și conduce...PSD!
Buzăul, oraș înfrățit cu yakuţii din Irkuţsk (Siberia), candidează la titlul de cel mai îmbătrânit oraș cu oameni încă în viață!
Desigur că la alegerile de ieri s-a ales PSD pe linie, depășind cu această ocazie istoricul 99,98% din Epoca de Aur! S-a înregistrat și o absență nemotivată a aceluiași chiulangiu înrăit Niro, care a fugit în pribegie pe dealurile de la Pietroasele!  Cazul său va fi aspru analizat la televiziunea local
ă, de Mihai Tatulici la "așa NU!" plus că cică nenorocitul ascultă și rock!!!
Prin aceste apucături imperialisto-capitaliste, Niro riscă deportarea în cartierul Simileasca, unde îl așteaptă, negri de supărare, juma de oraș plus câinii vagabonzi! Restul orașului cuprinde pensionari 
și așa numiții "țărani de oraș", cum scria Marin Preda în "Cel mai iubit dintre pământeni".

Câinii aleargă pe ulițe cu covrigi in coadă, renumiții "covrigi de Buzău"!

În 
școli și instituții publice nu lipsește tabloul lui nea Nicu iar dacă mergi îmbrăcat în pionier ai reducere de 25% la frizerii!  Cine rupe flori și taie copaci primește gratuit o excursie la tabăra de sculptură de la Măgura să distrugă lucrările de artă și să incendieze mănăstirea Ciolanu!
Nu poți ieși pe stradă decât îmbrăcat în culori decente, negru și cenușiu, cu pantaloni evazați și perciuni groși ca în anii '70. Riști să fii alergat cu pietre dacă ai o cămașă albă, poți fi condus la Săpoca dacă ești bărbierit recent sau Doamne ferește porți blugi! Se poartă obligatoriu papuci din plastic ordinar iar cine se spală pe picioare e pasibil de pușcărie!
Locuitorii de la bloc își fac nevoile pe stradă, că nu au veceu în fundul curții iar cei de la curte în curte. În curtea vecinului!

La țară nu se aplică legea gravitației, te poți trezi că mașina o ia la deal dacă uiți să tragi frâna de mână. Anul trecut au venit specialiști din toată lumea să vadă de ce Pi iese 4,13, teorema lui Pitagora coincide cu Legea lui Ohm și mai ales de ce sunt așa de mulți vulcani noroioși, găuri negre și focuri spontane din pământ!


Capul de afiș a fost îngrozitorul mister al Carpaților Orientali care deși mergeau liniștiți să se întâlnească în Bulgaria cu frații Balcani, la intrarea în județul Buzău au dat-o cotită brusc la Întorsura Buzăului spre vest, ocolind juma de țară, in panică, agonie si teroare! 

  Azi a fost sărbătoare mare în Piața Daciei. S-au servit cârnați de Pleșcoi, vin de Pietroasele și muzică tradițională, manele cu Cezărică. S-a remarcat că în sfârșit au apărut alții mai bizoni ca noi 
și anume bucureștenii! 4 ani de Firea fac mai mult decât 20 ani de Boşcodeală! Ăla era PSD-ist, dar măcar era plecat mai mereu în Las Vegas.
Acum am aflat in sfârșit câți moldoveni sunt în București, 43%!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu